More Reggae Radio Shows...

Vind hier meer Reggae Radio Shows als ReggaeNight Delft niet uitzend... 

Powerd by : Love The Vibes [ Facebook Pagina ]M Edelsmeden & Design Delft


Een schitterend atelier met eigen werk van edelsmid Claire Marks en van andere gerenommeerde edelsmeden uit Nederland en Duitsland. Mooie sieraden en design artikelen, dat is wat je vindt in dit schitterende atelier in het hartje van het historische Delft. Naast eigen werk van edelsmid Claire Marks zijn in de winkel ook sieraden van andere gerenommeerde edelsmeden uit binnen en buitenland te bewonderen. 

                                                                                                                                         

  Website..

 


TABS

Een optreden van TABS is een belevenis vinden vele. TABS is een band met 60`- 70`Pop, Soul en Blues in een eigen jasje. Het resultaat is verrassend en opwindend.

 

Website..
RastaPlas Festival..

 

Rastaplas is een reggae & dub festival wat ieder jaar op het strand van het recreatiepark ‘Noord AA’ in Zoetermeer gegeven wordt. Mensen van alle leeftijden en culturele achtergronden komen ieder jaar terug om de positieve reggae vibes van Rastaplas te ervaren! Rastaplas biedt een podium voor, niet alleen de oude reggae klassiekers, maar ook de nieuwe en lokale talenten. We maken deel uit van de jury van het Benelux reggae contest en nodigen de beste band uit om op Rastaplas te komen spelen.


 WebsiteMama's Sweet Bakery

 De naam zegt het eigenlijk al, mama's die lekker dingen bakken..

 

Mama

Het zijn twee moeders's die naast mama zijn het leuk en leerzaam vinden om verschillende recepten te maken. Maar ook om weer nieuwe uit te proberen. 
Onze creaties kun je op verschillende gelegenheden presenteren op zowel een verjaardagsfeestje, een doopfeestje en zelf een bruiloft maar je kunt er natuurlijk ook gewoon zelf thuis van genieten.Wil jij een van hun creaties voor jouw gelegenheid, of heb je een andere vraag aan hun?
Stuur ze dan een berichtje en ze zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Website..Sama Cosa

 

Een band met 10 Delftse, Haagse en zelfs Spaanse muzikanten die een nieuwe uitkomst creëert tussen Afrikaanse funk en latin muziek, en dat met alleen maar eigen werk. 

Een genre dat misschien nog geen duidelijke benaming heeft maar dat je wel heel duidelijk voelt: via je oren, door je aderen, naar je benen en je dopamine! Hoor hier de eeuwige zomer uit Nederland. 

Doe je ogen dicht en je bevindt je op een feestje aan een warm strand in het zuiden, aan dansen ontkom je niet!Website..

Dit zijn Michel, Martin, John, Eric, Ylaise en Michel, en komen uit verschillende plaatsen in Zuid-Holland en Utrecht. De gedeelde liefde voor Reggae muziek heeft hun samen gebracht en ze bestaan inmiddels zo’n 4 jaar. Ze spelen de muziek die ze zelf leuk vinden om samen te maken en met een boodschap waar ze achter kunnen staan. Er zijn zo veel goede bands en artiesten die hun inspireren.  De liefde voor het maken van reggae muziek en het respect wat ze voor elkaar hebben houd hen bij elkaar. 

 Website..